VARIOUS ARTISTS
Album

Këngë të shekullit (Nata finale)

VARIOUS ARTISTS

20 SONGS • 1 HOUR AND 17 MINUTES • JUL 03 2016

1
Mesnatë
03:54
2
Të shtrejtës sime
02:45
3
Interesante
03:38
4
Kujtimet e studentit
03:18
5
Kënga e nënës
05:08
6
Sot jam 20 vjeç
03:11
7
Jeto dhe jetën time
04:07
8
Dashuria
03:32
9
Mall për vendlondje
04:54
10
Për ty atdhe
03:36
11
Kënga e gjyshës
03:55
12
Margjello
03:29
13
Rrjedh në këngë e ligjerime
03:35
14
Më dhe dritë nga syri ytë
03:35
15
Vet ke mbetë
03:50
16
Gjurmë të arta
04:55
17
Kënga e rinisë
03:59
18
Valsi lumturisë
03:53
19
Të lumtur të dua
04:02
20
Kur të jesh mërzitur shume
03:55
℗© Produksioni Labia