Fatmir Hoxha, Erblin Hoxha & Ermal Hoxha

Kolazh kengesh

Fatmir Hoxha, Erblin Hoxha & Ermal Hoxha

69 SONGS • 3 HOURS AND 31 MINUTES • MAY 18 2022

27
28
Boomerang
02:11
29
30
Une dhe ti
02:43
31
As Long as you love me
02:34
32
33
Ani ani qik
03:34
34
Ani moj e mira
03:06
35
Çma ke gishtin vasho per unaze
02:25
36
Dashurin ta kam fal
03:35
37
Dikur kam pas lumturi
02:08
38
Kur jam me ty
03:10
39
Lotët e mia
02:21
40
Ndoshta dikur ne vjeshten
02:37
41
42
Prej Zemanit
03:20
43
Hapi sytë e zezë
02:17
44
Sef Kosharja
03:17
45
46
Do marr çiften do dal për gjah
03:09
47
48
49
50
51
Tumankuqe
03:52
52
Plagët e Lirisë
04:51
53
54
Rrust Kabashi
04:17
55
Qka u ba me ty dashni
03:49
56
Jasha kalle tallava me defa
03:51
57
Fustani me pika
03:55
58
Mi ke buzët si qershi
03:58
59
Se dy te dashura qe i kam
04:57
60
Seranada
04:45
61
Kur te mbushet mendja ty
04:47
62
63
64
Do ta knojm shoqnin
06:13
65
66
Mashalla moj Lule
06:35
67
Sa here dal me shokt e mi
06:39
68
Ti fala moj ti fala
06:45
69
℗© Baresha Network