Рики Моррис

Неинтересно

Рики Моррис

10 SONGS • 24 MINUTES • APR 17 2022

1
Два нуля
E
01:47
2
Идиот
E
02:47
3
Пустяк
E
03:19
4
Роль (feat. молеом)
E
02:51
5
Поиск
E
02:06
6
Химия
E
02:02
7
Запутанность
E
01:53
8
Метки
E
02:39
9
Напролом
E
02:27
10
Стоны судьбы
E
02:43
℗© 2022 Рики Моррис