album

Terbaik Dari Yayan Jatnika

29 songs (2 hours and 30 minutes) Released on 27 June 2019
1
Bentang Manglayang
4:59
2
Curug Cinulang
4:36
3
Hampura
5:21
4
Kosipa
4:52
5
Lamunan
6:05
6
Layung Beureum
5:44
7
Mawar Bodas
3:57
8
Mega Hideung
4:49
9
Pancuran Cinta
4:54
10
Sesah Hilapna
4:29
11
Surat Ondangan
4:45
12
Dinasty
4:05
13
Hampura New
5:18
14
Sancang Cijulang
4:51
15
Titip Ka Angin
4:56
16
Culametan
4:51
17
Cahaya Layung
4:55
18
Angin Buruan
5:52
19
Balungbang Timur
5:56
20
Beut Ayeuna
6:21
21
Cikuray
5:30
22
Demi Kabogoh
5:19
23
Harianeun
5:44
24
Hate Jeung Rasa
5:21
25
Ibarat Kembang
5:48
26
Ilang
5:14
27
Kamelang
5:32
28
Naha Salah
4:56
29
Angin Peuting
5:57