album

Bojoku Galak

14 songs (55 minutes) Released on 25 October 2017
1
Aku Cah Kerjo
6:16
2
Bojo Ga
4:32
3
Cemoro Panjang
3:24
4
Cidro 2
2:43
5
Getun
4:36
6
Kangen
3:12
7
Kimcil Hokya Hokya
4:38
8
Konco Tegel
2:56
9
Mending Pedot
3:30
10
Ninggal Janji
3:54
11
Pokok'e Move On
4:09
12
Sabar Kelara Lara
3:09
13
Sepur Wengi
4:34
14
Tresno Saklawase
3:45