VARIOUS ARTISTS

Kënge të shekullit (Vol.2)

VARIOUS ARTISTS

12 SONGS • 47 MINUTES • JUL 02 2016

1
Djaloshi dhe shiu
03:47
2
Të shtrenjtës sime
02:44
3
E duam lumturinë
03:36
4
Gëzimin njerëzve tua shtoj
03:04
5
Flakë e borë
03:21
6
A do të vish
03:41
7
Më dhe dritë nga syri ytë
03:35
8
Kënga e marinarit
04:28
9
Kur gjethet bien në vjeshtë
03:51
10
Shtegëtimi
03:16
11
Kollazh këngësh të zgjedhura
07:05
12
Kollazh këngësh të zgfjedhura
04:55
℗© Produksioni Labia