album

Sunda Poco Poco

9 songs (45 minutes) Released on 1 January 2010
1
Oray Orayan
5:11
2
Bulan
9:09
3
Panon Hideung
4:11
4
Beas Beureum
3:49
5
Eundeeuk Eundeukan
4:13
6
Sumeudangan
4:34
7
Bohong Ah
5:00
8
Waleudan
4:25
9
Tilil
4:50